• Apart

  9 januari 2016

  Vanaf nu is de blog te vinden op: Shoetastic!

  Lees meer >> | 185 keer bekeken

 • Verandering

  29 april 2015

  Als fotograaf voor o.a. Jurken van Maria zie ik de mooiste creaties voor mijn lens passeren. Maar fotografie is slechts een bijbaan. Mijn hoofdinkomen verdien ik binnen de ICT-sector. Een groter contrast met de fleurige jurken op die site is welhaast niet mogelijk.

  Mijn collega’s binnen de ICT grossieren in talrijke combinaties van sneakers, Spijkerbroeken en T-shirts in allerlei variaties van aardetinten. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. De enige frivoliteit die te bespeuren valt bevindt zich onder het alom vertegenwoordigde T-shirt: de tattoo. Maar de meeste zijn zorgvuldig verborgen onder het textiel. En tot voor kort voldeed ik in hoge mate aan dit beeld. Hoewel mijn sneakers vaak een bijpassende kleur hadden bij mijn t-shirt en ook mijn sokken overdacht waren uitgekozen.

  Totdat ik begin dit jaar zin had in iets anders. Verandering van mijn uiterlijk had zich tot dan beperkt tot mijn haardracht. Eens in de zoveel tijd veranderde ik van model en/of haarkleur. Deze uitspattingen hadden me al een zekere naam bezorgd in de sector. Zoals ik al zei: doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Maar ik was het zat. Ik wilde weer eens wat anders. De aanleiding was verliefdheid. Verliefdheid op een paar schoenen. Per toeval kwam ik namelijk op de site terecht van Mascolori en werd verliefd op de Cork Ocean.

  Ik moest deze schoenen hebben! Mijn honger moest gestild, mijn verlangen bevredigd. Niet wetende dat dit het begin was van een grotere honger, een toenemend verlangen. Ten eerste kon ik deze schoenen niet te kort doen door ze te combineren met een effen, aardetint t-shirt. Hier moest een overhemdbij gevonden worden dat recht deed aan mijn liefde voor mijn nieuwe vrienden. Maar al snel bleek...

  Lees meer >> | 437 keer bekeken