• Bruiloften

              - Halve dag €450,- 

Fotorapportage en vastlegging kerkelijk en/of ambtelijk huwelijk. U ontvangt digitaal een selectie van de foto's in hoogwaardige kwaliteit om naar eigen inzicht te gebruiken. Er zijn dus geen extra kosten voor het nabestellen van foto's.

Aantal foto's: 75+

              - Hele dag (tot aan feest) €950,-

Uw gehele dag wordt vanaf de voorbereidingen in de ochtend tot aan de feestelijkheden in de avond vastgelegd. Een prachtige sfeerimpressie van deze bijzondere dag en een mooie rapportage zorgen er voor dat u nog jaren kunt nagenieten van dit bijzondere moment. U ontvangt digitaal een selectie van de foto's in hoogwaardige kwaliteit om naar eigen inzicht te gebruiken. Er zijn dus geen extra kosten voor het nabestellen van foto's.

Aantal foto's: 100+

              - Hele dag (Inclusief feest) €1250,-

De gehele dag wordt vastgelegd inclusief de feestelijkheden in de avond. U ontvangt digitaal een selectie van de foto's in hoogwaardige kwaliteit om naar eigen inzicht te gebruiken. Er zijn dus geen extra kosten voor het nabestellen van foto's.

Aantal foto's: 120+

In alle bovenstaande gevallen is het mogelijk de foto's ook te laten afdrukken of om een album te laten maken. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen en kunnen vooraf worden opgevraagd.

 

  • Evenementen

Laat uw evenementen vastleggen ter promotie of om te delen met uw bezoekers.

€ 85,- per uur 

Dit is inclusief reiskosten. Bij reistijden vanaf 30 minuten wordt een extra uur per enkele reis in rekening gebracht. U ontvangt digitaal een selectie van de foto's in hoogwaardige kwaliteit om naar eigen inzicht te gebruiken.

 

  • Portretten

Laat uzelf, familie of kinderen verrassen door een mooi persoonlijk portret. Heeft u altijd al eens een cover model willen zijn? Of juist een klassiek en elegant portret willen maken? Of wellicht wilt u een sportief eigentijds beeld neerzetten? Geef uw wensen door en we bepalen samen hoe we u en/of familie en kinderen het beste tot recht kunnen laten komen. In alle gevallen zal dit resulteren in een persoonlijke shoot die u zal portretteren zoals u bent.

De shoot kan gewoon vertrouwd bij u thuis of op lokatie worden gedaan. Ik zorg dan voor alle benodigde apperatuur zoals lampen en achtergronddoeken.

€150,- (2,5 uur)

Prijs is zonder visagie. Wilt u gebruik maken van een beetje extra glitter en glamour, dan werk ik samen met een visagiste. Hiervoor worden de volgende extra kosten in rekening gebracht:

Visagie

*Natural/Dag Make-Up € 25,00

*Glamour/Avond Make-Up € 30,00

Valse Wimpers € 10,00

Eye-Brow styling incl. epileren d.m.v. **draadtechniek €  7,50

 

Hairstyling

Model föhnen kort haar (slag of steil) € 25,00

(half)Lang haar € 30,00

 

Opsteken of (half)lang haar krullen € 35,00

 

Combi voordeel

Glamour Make-Up + Hairstyling naar keuze € 50,00

 

Prijzen zijn incl. BTW

 

Excl. eventuele reiskosten (alle locaties binnen 15 km van postcodegebied 7339 (gem. Apeldoorn) is zonder meerprijs, daarbuiten wordt €0,19 per km in rekening gebracht

 

*Uitsluitend gebruik van hoogwaardige make-up producten: deze sluiten niet de poriën, geen risico op allergieën en niet getest op dieren.

**Draadtechniek is epileren of modelleren van de wenkbrauw, i.p.v. een pincet wordt er een touwtje gebruikt, deze nauwkeurige en snellere methode is afkomstig uit Oosterse landen.